MENU
klinika
Beteja e vajzës 26-vjeçare

Me fat që u preka nga lia e dhenve!

Mësojini!

Shtatzënë dhe në depresion, kur keni nevojë për trajtim!

Nënat meritojnë më të mirën – duke përfshirë shëndetin më të mirë mendor. Depresioni gjatë...

Hapat e testimit

Infeksionet e Salmonelës, si mund të diagnostikohen?

Diagnostikimi i salmonelozës kërkon testimin e një mostre klinike (të tilla si jashtëqitje ose gjak)...

A mund të jetë lupus?

Skuqje të lëkurës, rënie të flokëve dhe plagë të përsëritura të gojës!

Lupusi është një sëmundje autoimune që mund të prekë njerëzit e të gjitha moshave. Shenjat...

Mësoni disa fakte

Sindroma Tourette, si ta parandaloni prej fëmijëve!

Ngacmimi nuk ndodh vetëm tek fëmija më i vogël në klasë. Fëmijët i detyrojnë të...

Për nënat!

Ky infeksion kalon edhe tek foshnjat e palindura akoma!

Shumica e njerëzve janë infektuar me citomegalovirus (CMV), por nuk kanë simptoma. Nëse një grua...

Studimi

Mos e shmangni mëngjesin, ja rreziku!

Sa herë që shmangni mëngjesin, shtoni rrezikun e prekjes nga sëmundjet e zemrës, zbulon një...

Mbroni veten

Disa arsye pse duhet të vaksinoheni patjetër!

Ka shumë arsye të rëndësishme për t’u vaksinuar. Bisedoni me mjekun për t’u siguruar që...

Kujdes!

Pickimi nga disa mushkonja, shkakton defekte të lindjes!

Mushkonjat mund të përhapin shumë sëmundje, duke përfshirë edhe virusin Zika. Edhe pse shumica e...

Histori

Një familje lufton fruthin!

Para ca kohësh vendosa që të mos ti vaksinoj fëmijët e mi kundër fruthit për...

Regjimi me 12 doza

Duke trajtuar një infeksion tuberkulozi parandaloni një tjetër!

Trajtimi i infeksionit latent të tuberkulozit është thelbësor për kontrollin dhe eliminimin e TB sepse...

Mbajini mend!

Kanceri i prostatës/ Simptomat që tregojnë se jeni në rrezik!

Të gjithë meshkujt janë në rrezik për kancerin e prostatës. Nga çdo 100 burra, rreth...

Reklama