MENU
klinika
“Minerva Cardioangiologica”

Kardio-kirurgu shqiptar pjesë e revistës prestigjoze italiane

Është gjenetike

Sindroma Barth, ‘sëmundja pa simptoma’ që prek meshkujt

Sindroma Barth (BTHS) është një sëmundje gjenetike e rrallë, e metabolizmit lipidik, që prek kryesisht...

"Nuk kisha asnjë simptomë të sëmundjes"

“Kujdesi mjekësor më shpëtoi jetën” Meli rrëfenë historinë e saj

Kujdesi i duhur mjekësor i vazhdueshëm mund të ndihmojë fëmijët dhe të rriturit me një...

Çfarë duhet të bëni 1 javë para operacionit?

Rehabilitimi është çelësi i një shërimi të shpejtë

“Trajnimi” për operacionin mund të përmirësojë rezultatet e të moshuarve dhe të zvogëlojë kostot e...

Rrezik i lartë gjatë dimrit

Kujdes kur bëni ski, mund të verboheni

Me ardhjen e dimrit, është koha për ski, rrëshqitje dhe patinazh në akull, por ndodh...

Ja çfarë kurojnë gjethe aromatike

Përfitimet e jashtëzakonshme të çajit të dafinës

Gjethet e dafinës gjejnë përdorim të gjerë në recetat italiane, por duhet të dini se...

"Që kur shkoja në kopësht..."

“Defekti i lindjes më veçoi nga të tjerët”, rrëfehet Era

Përshëndetje, unë jam Era . Kur linda, kisha një defekt lindjeje të quajtur gastroschisis. Më...

Problemet e lëkurës, asimetri të fytyrës dhe...

Çrregullim gjenetik/ Vajzat mund të lindin me këtë problem

Sindroma Aicardi është një çrregullim gjenetik i rrallë që prek kryesisht vajzat e porsalindura. Gjendja...

Zbuloni shkakun

Fëmija nuk lëviz gjymtyrët, ka probleme me ecjen dhe ekuilibrin?

Hemiplegjia alternative është një çrregullim neurologjik i rrallë që zhvillohet në fëmijëri, më shpesh para...

Preket truri

Mos lindni fëmijë nëse jeni në depresion!

Truri i fëmijëve që kanë një rrezik të lartë depresioni sepse kanë prindër me depresion,...

Ja pse ndodh kjo!

Keni vështirësi për të njohur dhe identifikuar objekte ose persona?

Agnosia është një sëmundje e rrallë që karakterizohet nga paaftësia për të njohur dhe identifikuar...

Mësoni shkakun!

Bebja e syrit është më e madhe? Keni humbur reflekset?

Sindroma Holmes-Adie (HAS) është një çrregullim neurologjik që prek nxënësin e syrit dhe sistemin nervor...

Reklama