MENU
klinika
Studimi

A e qetëson dieta vegjetariane astmën tek fëmijët?

Konsultat e shtatzënisë

Ç’duhet të diskutoni me gjinekologun në vizitën e parë?

Gjatë diskutimit me mjekun, ka shumë mundësi që të flisni për temat e mëposhtme: -Detaje...

Ja cilat janë

Këto 2 suplemente dëmtojnë zemrën, kini kujdes!

Mbajtja e zemrës së shëndetshme kërkon një kombinim të strategjive, të tilla si të hani...

Kur situata është serioze

A janë shqetësuese rrahjet e ngadalta të zemrës?

Kam lexuar që një rrahje normale e zemrës në pushim është midis 60 dhe 100...

Çfarë zbulon studimi

A ka lidhje pneumonia me kolesterolin?

Njerëzit me kolesterol të ulët HDL (të mirë) dhe trigliceride të larta mund të kenë...

Studimi

A ndikon shëndeti i babait në humbjen e foshnjës?

Shëndeti i baballarëve është i lidhur me shanset e humbjes së shtatzënisë në nënat e...

Studiuesit japin arsyet

Pse burrat dhe gratë kanë ankthe të ndryshme?

Burrat dhe gratë janë të shqetësuar nga arsye shumë të ndryshme në gjumin e tyre....

Ekspertët zbulojnë arsyet e rëndësishme që duhet t’i dimë të gjithë

Pse venat në disa raste janë më të dukshme?

Venat e dukshme mund të jenë normale për llojin tuaj të lëkurës. Specialistët e venave...

Reagime më të forta fiziologjike dhe...

Fëmijët me disleksi, kanë ‘fuqi të fshehura’

Ka prova në rritje se fëmijët me disleksi mund të kenë rritur inteligjencën shoqërore dhe...

Cilat janë rezultatet?

Zbulime të reja për fëmijët me sëmundjen Crohn

Të dhëna të rëndësishme për sëmundjen Crohn tek fëmijët janë shfaqur në hulumtimet e reja....

Si veprojnë në organizëm?

Pijet me sheqer, një shkak kryesor i mbipeshës

Efektet e pijeve me sheqer në hormonet mund të nxisin shtimin e peshës. Mund të...

Studimi i ri zbulon më shumë detaje

Lidhja e Covid me infeksionin e rrallë por të rëndë të syve

Një infeksion i rrallë i syve mund të shkaktohet nga COVID-19, sugjeron një studim i...

Reklama