MENU
klinika
Mësojeni!

Kanceri i qafës së mitrës. Tashmë mund ta parandaloni!

Pse është e rëndësishme?

Mësoni sa ujë duhet të pini në varësi të peshës suaj!

A mundet një njeri me peshë të vogël të pijë aq ujë sa një tjetër...

Tuberkulozi

Flet Agimi dhe Mirela: S’e dini se ç’ju pret!

Turbekulozi , një sëmundje që gjendet kudo ku njerëzit janë në kontakt të ngushtë me...

Simptomat

A është fëmija im i prekur nga çrregullimi i vëmendjes ADHD?

Mësoni rreth simptomave të ADHD dhe çfarë të bëni nëse jeni të shqetësuar se fëmija...

Infeksionet

Harrojeni pneumoninë me këto vaksina!

Pneumonia është një infeksion i mushkërive që mund të shkaktojnë sëmundje të lehta deri të...

Probleme?

Gazra të tepërta? Si t’i eliminoni!

Doktori ka mundësi të vendosë se ç’po i shkakton gazrat tek ju bazuar në: Historinë...

Kujdes!

Infeksionet e fytit mund t’ju ‘shkatërrojnë’ veshkat

Glomerulonefriti post- Streptokokal ose PSGN – është një sëmundje e rrallë e veshkave që mund...

Mësoni çfarë sëmundjesh luftoni!

Nga kolesteroli deri tek e ftohura, provoni efektet e manaferrës!

Manaferra për ekspertët e mjekësisë popullore është super i pasur me vitamina dhe mineralet bazë...

Kujdes!

Kolesteroli, sa i rrezikshëm dhe kur duhet ta kontrolloni!

Mat e niveleve të kolesterolit është një pjesë e rëndësishme e qëndrimit të shëndetshëm. Kolesteroli...

Çfarë duhet të dini!

Si transplanti i qelizave burimore rrezikon infeksione kërpudhore?

Transplantet e qelizave burimore kanë shumë përfitime, por ato gjithashtu kanë rreziqe. Për shkak se...

Këshilla që mund t'ju ndihmojnë!

Sfidat e të kujdesurit për një person me Alzheimer

Kujdesi për një person me Alzheimer ose demencat e lidhura mund të jetë sfiduese. Njerëzit...

Historia frymëzuese e Nadias

Si diabeti më detyroi të humbas peshë!

Për njerëzit prediabetik ose ata që janë të prekur nga diabeti i tipit 2, humbja...

Reklama