MENU
klinika
Zbatoni këto këshilla

4 hapa se si të shpëtoni nga puçrrat në fytyrë!

Nervi Radial

Çfarë e shkakton mosfunksionimin e nervit në pjesën e krahut?

Mosfunksionimi i nervit radial është një problem me nervin radial. Ky është nervi që filllon...

Shkaqet

Buerger, sëmundja që prek venat dhe arteriet tek gjymtyrët

Sëmundja e Buerger është një sëmundje e rrallë e arterieve dhe venave në krahë dhe...

Metoda

Si bëhet rivendosja e gishtave të prerë ose ndryshe replacioni

Replacioni është ri-instalimi kirurgjik i një gishti, dore ose krahu që është prerë tërësisht nga...

Detajet

Çfarë e shkakton dhimbjen e krahëve?

Dhimbja e krahëve mund të shkaktohet nga një shumëllojshmëri e gjerë problemesh, duke filluar nga...

Provojeni

Kjo përzierje me sodë bukë heq pikat e zeza të fytyrës!

Vizita nëpër qendrat e kozmetikës nuk rezulton gjithmonë efektive kur është fjala për të larguar...

Rreziqet

Si nxirret lëngu nga nyjet nëpërmjet artrocentezës?

Çfarë është artrocenteza? Artrocenteza (e quajtur edhe aspiracioni i përbashkët) është një procedurë ku një...

Arsyeja

A është normale të ndjehesh i sëmurë gjatë dhënies së gjakut?

Disa javë më parë bëra analiza gjaku. Kurrë nuk kisha tërhequr gjak para dhe kjo...

Pse bëhet dhe kur keni nevojë

Çfarë është Kirurgjia e shtyllës kurrizore?

Mjekët bëjnë kirurgji të shtyllës kurrizore për të ndihmuar njerëzit me skoliozë ( është një...

Përgjigja

A shkaktojnë alergjitë Astmë?

A shkakton alergji astma? Përgjigjja për këtë pyetje është: po dhe jo. Njerëzit kanë më...

Çfarë duhet të dini?

Çfarë është mukusi në urinë?

Mukusi është një substancë e trashë dhe e hollë që mbulon dhe lag pjesë të...

Çfarë është?

Test i kulturës së baktereve

Çfarë është testi i kulturës së baktereve? Bakteret janë një grup i madh organizmash me...

Reklama