MENU
klinika
Disbalanca e neurotransmetuesve

Çfarë i shkakton sëmundjet mendore?

E rrezikshme?!

Tromboza që ndodh në udhëtimin me avion!

Çdo gjë që duhet të dini për trombozën e thellë të venave (DVT) dhe fluturimin...

Sëmundjet e valvulave

Çfarë shkakton zhurmë në zemër?

Zhurmat jonormale të zemrës tek të rriturit lidhen me valvulat e dëmtuara të saj. Disa...

Fakte që duhet të dini

A ka fëmija juaj Fibrilacion atrial?

Fibrilacioni atrial është një formë më e zakonshme e aritmisë. Prek më shumë të moshuarit,...

Provojeni!

Përzierja që shëron bronkitin…

Trajtimi i sëmundjes së bronkitit është një ndër sfidat më të mëdha të mjekësisë në...

Detaje

Çfarë është disekacioni (çarja) e aortës?

Dr. Blerim Arapi Departamenti i Anestezi-Reanimacion Spitali Amerikan Tirane Disekacioni i aortës është çarja e...

Fibroza cistike

Sëmundja që i trashëgohet fëmijës! A parandalohet?

Fibroza cistike është një gjendje serioze gjenetik që shkakton dëme të mëdha në sistemet e...

Zbulime dhe trajtime

Flokët ju tregojnë se çfarë sëmundjesh keni!

Flokët tuaj zbulojnë shëndetin tuaj. Hulumtimet tregojnë se ndryshimet në pamjen, strukturën ose trashësinë e...

Merrni informacione

Astma, çfarë duhet të dini rreth saj?

Astma është një sëmundje kronike serioze e frymëmarrjes, ndonjëherë kërcënuese për jetën, që ndikon në...

Ndiqni këto këshilla!

Si të zgjateni 5 cm për 2 javë

Sipas studimit më të madh botëror të kryer në lidhje me çështjet e gjatësisë tek...

Pse duhen bërë?

Testet e palcës së kockave!

Testet e palcës së kockave kontrollojnë nëse palca e eshtrave është e shëndetshme dhe prodhon...

Ja arsyet!

Keni frymëmarrje të çrregullt?

Hiperventilimi është një gjendje në të cilën filloni të merrni frymë shumë shpejt. Një frymëmarrje...

Reklama