MENU
klinika
Çrregullimi gjenetik

Anomalitë skeletore dhe zhvillim i vonuar intelektual

Vetëm nga ky çrregullim

Humbje dëgjimi, shikimi dhe dëmtim të përhershëm të veshkave

Sindromi Alport është një sëmundje që dëmton enët e vogla të gjakut në veshka. Kjo...

Shkaqet

Humbja e dëgjimit. Si ndodh?

Humbja e dëgjimit që ndodh gradualisht për shkak të moshës (presbycusis) është e zakonshme. Rreth...

Historia pa ngjyra e dy djemve

Probleme me shikimin. Dy vite me trajtim

Keivi dhe Redi janë dy  vëllezër të cilët për dy vitet e fundit kanë marrë...

Këshilla

Pushoni fëmijën tuaj së qari menjëherë duke i masazhuar…

Sipas “Nourish”, refleksologjia është praktika e masazhimit të këmbëve për të stimuluar nerva të caktuara...

Të mirat shëndetësore

Mos e hidhni më lëkurën e pulës! Përfitoni prej saj!

A e hiqni lëkurën e pulës dhe e hidhni poshtë? Ju jeni duke humbur shumë...

Kur duhet të kërkoni kujdes mjekësor?

Çfarë duhet të dini për djegiet nga dielli!

Djegia nga dielli mund të ndodhë brenda 15 minutave të qëndruari në diell, por skuqja...

Kam një alergji sulfa!

A kam nevojë të shmang medikamente të caktuara?

Njerëzit që kanë alergji sulfa mund të reagojnë ndaj disa barnave që përmbajnë sulfat. Sulfonamide...

Kujdes!

Ky reaksion i shkaktuar nga ilaçet, kërcënues për jetën!

Sindromi maligjen neuroleptik është një sëmundje kërcënuese për jetën, çrregullim neurologjik më shpesh i shkaktuar...

Historia e pazakontë e Marlonit

Sa më shumë rritej, aq më pak fliste!

Në pamje të parë, Marlon ishte një fëmijë i shëndetshëm. Ndërsa ai u rrit, mësuesit...

Mësojeni me këtë test!

Sa të shëndetshme janë mushkëritë tuaja?

Toracentesis është një procedurë për të hequr lëngun nga hapësira midis murit të jashtëm të...

Zbuloni shkakun!

Fëmija ndihet i lodhur, ka dhimbje kockash dhe ethe?

Osteomieliti është termi mjekësor për inflamacion në një kockë. Zakonisht shkaktohet nga një infeksion bakterial....

Reklama