MENU
klinika
Simptomat

A është fëmija im i prekur nga çrregullimi i vëmendjes ADHD?

Infeksionet

Harrojeni pneumoninë me këto vaksina!

Pneumonia është një infeksion i mushkërive që mund të shkaktojnë sëmundje të lehta deri të...

Probleme?

Gazra të tepërta? Si t’i eliminoni!

Doktori ka mundësi të vendosë se ç’po i shkakton gazrat tek ju bazuar në: Historinë...

Kujdes!

Infeksionet e fytit mund t’ju ‘shkatërrojnë’ veshkat

Glomerulonefriti post- Streptokokal ose PSGN – është një sëmundje e rrallë e veshkave që mund...

Mësoni çfarë sëmundjesh luftoni!

Nga kolesteroli deri tek e ftohura, provoni efektet e manaferrës!

Manaferra për ekspertët e mjekësisë popullore është super i pasur me vitamina dhe mineralet bazë...

Kujdes!

Kolesteroli, sa i rrezikshëm dhe kur duhet ta kontrolloni!

Mat e niveleve të kolesterolit është një pjesë e rëndësishme e qëndrimit të shëndetshëm. Kolesteroli...

Çfarë duhet të dini!

Si transplanti i qelizave burimore rrezikon infeksione kërpudhore?

Transplantet e qelizave burimore kanë shumë përfitime, por ato gjithashtu kanë rreziqe. Për shkak se...

Këshilla që mund t'ju ndihmojnë!

Sfidat e të kujdesurit për një person me Alzheimer

Kujdesi për një person me Alzheimer ose demencat e lidhura mund të jetë sfiduese. Njerëzit...

Historia frymëzuese e Nadias

Si diabeti më detyroi të humbas peshë!

Për njerëzit prediabetik ose ata që janë të prekur nga diabeti i tipit 2, humbja...

Historia frymëzuese e Klodit

“Aksidenti me biçikletë, më zbuloi defektin e përjetshëm të zemrës”

Klodi ka lindur në vitin 1986 me një defekt në zemër. Ai bëri operacionin e...

Si t'i parandaloni?

Infeksionet tek pacientët me kimioterapi

Mësoni si të parandaloni infeksionet. Shkoni menjëherë tek mjeku nëse keni ethe ose ndiheni të...

Vaksina prandaluese dhe rreziku i saj

Kujdes nga Rotavirusi! Shkakton diarre tek fëmijët e vegjël

Rotavirusi shkakton diarre dhe përhapet lehtësisht tek foshnjat dhe fëmijët e vegjël. Disa fëmijë mund...

Reklama