MENU
klinika
Jetë aktive

Përfitimet e zemrës nga ushtrimet fizike!

Sëmundjet e veshit

Nëse ju dhemb sadopak veshi, duhet ta kontrolloni!

Në sëmundjet e veshit duhen përmendur shumë diagnoza të tjera që bëjnë pjesë në këtë...

Studime

Kafeja dhe kanceri i zorrës!

Pacientët me kancerin të zorrës së trashë që pinë rregullisht kafe me kafeinë mund të...

Te fëmijët dhe të rriturit

Çfarë i shkakton organizmit Escherichia coli?

Disa lloje Escherichia coli janë thelbësore për shëndetin e mirë, por të tjerët mund të...

Shkaqet dhe normat

Problemet e anemikëve, shqetësuese!

Kur keni anemi, do të thotë që trupi juaj nuk prodhon mjaftueshëm qeliza të kuqe...

Disa mjekime popullore!

Ju dhemb fyti nga bajamet?!

Sëmundja inflamatore e bajameve quhet anginë, që do të thotë shtrëngim, ngushtim. Në këtë rast...

Femrat janë të rrezikuara

Endometrioza dhe shenjat e saj!

Çfarë është Endometrioza? Endometrioza ndodh kur indet që zakonisht gjenden brenda mitrës rriten në pjesë...

Fakt

Gripi ka ardhur, koha për të bërë vaksinën është tani!

Megjithëse ky sezon i gripit ka një nisje të ngadaltë, zyrtarët e SHBA-së po i...

Kjo është zgjidhja!

Ju kanë rënë flokët dhe dukeni shëmtuar?!

Rënia e flokëve është një fenomen i përhapur në të gjithë botën dhe shkaku kryesor...

Këshilla dhe zgjidhje!

Si të mbani fytyrën të bukur!

Shumë djem dhe vajza të moshës së adoleshencës kanë probleme me fytyrën si: puçrra, njolla,...

Përfshirja në dietë

7 përfitimet shëndetësore të bananes!

Një nxitës i menjëhershëm i energjisë është edhe banania është një frut që zakonisht gjendet...

Prof. Edvin Prifti

Ç’duhet të dini për ‘Bypass-in Aorto-Koronar’

Procedura e bypasit aorto-koronar zgjat nomalisht 3-5 orë. Pas kësaj ndërhyrjeje pacientët qëndrojnë në spital...

Reklama