MENU
klinika
E rrezikshme!

Pezmatimi i mëlçisë

Të dhënat dhe shkaqet!

Kush rrezikohet më shumë nga depresioni?

Globalisht, depresioni prek më shumë se 300 milionë njerëz të të gjitha moshave, sipas Organizatës...

Disa kura efektive!

Tumoret e gjirit te gratë!

Format më të shpeshta janë mostopatitë, në formë kisti dhe fibroadenomat. Tumoret beninje kanë lidhje...

Femra, bëni kujdes!

Pezmatimi i vezoreve dhe i mukozës së mitrës!

Organi vezor femëror përbëhet nga vezët dhe kanali vezor. Ato kanë funksionin e prodhimit të...

Mbrojtësit e shëndetit!

Çfarë janë kundëroksiduesit?

Kundëroksiduesit janë substanca që mbrojnë indet, qelizat, proteinat dhe bashkëzimet e tjera nga veprimi shkatërrimtar...

Zbulime!

Çfarë po ndodh me jetëgjatësinë njerëzore?

Me rritjen e jetëgjatësisë njerëzore, popullsia e botës po plaket me ritme shumë më të...

Stil jetese!

Çfarë të bëni për një shëndet të mirë mendor!

Tashmë dihet se ekziston një lidhje e fortë ndërmjet formës së mirë fizike dhe shëndetit...

Simptomat!

A mund të jetë kjo një goditje në zemër?

Sëmundja e zemrës është shkaku kryesor i vdekjes në SHBA – 1 në çdo 4...

Rregulla të reja!

Çfarë duhet të bëjmë pas një infarkti?

Pas një infarkti të kaluar dhe dalja nga spitali pas ndihmës mjekësore, kërkon një vëmendje...

Këshilla praktike

Kujdes nyjet tuaja!

Nëse  doni të gëzoni shëndet të mirë, kushtojini vëmendje pjesëve të trupit që ju ndihmojnë...

Merrni këto masa!

Fëmija juaj urinon shpesh gjatë natës?!

Enureza Nokturne quhet në termin mjekësor urinimi i pavullnetshëm i fëmijëve në gjumë gjatë natës....

Ushqyerje e kujdesshme!

A ndikon me të vërtetë sheqeri në kolesterolin tuaj?

Nëse jeni si shumica e njerëzve, që mendojnë se vezët ose karkalecat janë më të...

Reklama