MENU
klinika
Arritje mjekësore

Procedurat diagnostike invazive në zemër!

Mjekësia alternative

Nëse digjeni me gjëra të nxehta, veproni kështu…

Djegie quajmë dëmtimin e lëkurës dhe të indeve të tjera nga veprimi i agjentëve fizikë,...

Shkaqet dhe diagnostikimi!

Keni hasur gjak gjatë kollitjes?

Gjaku gjatë kollitjes ose siç quhet ndryshe hemoptizia, mund të jetë shenjë e një gjendjeje...

Tiamina

Në cilat sëmundje përdoret vitamina B1?

Tiamina është një lëndë ushqyese esenciale që të gjitha indet e trupit duhet të funksionojnë...

Jetoni shëndetshëm!

Ushqimet që luftojnë kancerin!

Asnjë ushqim i vetëm nuk mund të parandalojë kancerin, por kombinimi i duhur i ushqimeve...

Apnea

Çfarë ndodh nëse frymëmarrja ju ndalet në gjumë?!

Apnea e gjumit është një çrregullim serioz i gjumit që ndodh kur frymëmarrja e një...

Kura

Disa truke për kollën!

Pse kemi kollë? Kjo është ajo që ju bëni kur diçka ndodhet në fyt, nëse...

Ju japim zgjidhjen!

Keni sëmundje lëkure?

Sëmundjet e lëkurës janë të shumta, të shumëllojshme, si nga shkaku i tyre ashtu edhe...

Mos e nënvlerësoni!

Përfitimet shëndetësore të kungullit të verdhë

Burim i pasur me ‘Beta Caroten’ Ashtu si kushërinjtë e tyre portokalli, karrota dhe patatet...

Mësojini!

Gjithçka nuk dini për kancerin e gjirit!

Kanceri i gjirit është një rrezik që mund të preki një nga tetë femra gjatë...

E provuar klinikisht!

Doni të keni kocka të forta? Pini këto…

Spondiliti ankiloz është një lloj i artritit që ndikon në shtyllën kurrizore. Simptomat e spondilitit...

Provoni këto barna!

Keni alergji të shpeshtë? Ju bezdis?

Duke bllokuar efektet e histaminave, kjo klasë e ilaçeve mund të trajtojë alergjinë dhe shumë...

Reklama