MENU
klinika
Zbulojini...

50 destinacionet më të mira të diellit dimëror!

Historia e panjohur e ministrit

“Shoku Hrushov, u detyrova të arratisem dhe të…”

Dashnor Kaloçi Publikohet historia e panjohur e gjeneral-major Panajot Plakut me origjinë nga fshati Hoçisht...

Shamit' e zeza të luftës për liri!

Rubet si bora morën ngjyrën e korbit…

         Marin Barleti, për vdekjen e Gjergj Kastriotit, ndër të tjera do...

Magjia për ditës me diell...

Gabo rrëfeu vetëm dashurinë!

          “Besohet se kultura mund të gjendet vetëm në artet e...

Një përrallë diktatorit

Fili i vezirit

           At’ Zef Pllumi ka lënë një trashëgimi të jashtëzakonshme, veprat,...

Bileta, nuk ka!

Komedia në ArtTurbina rikthen valë spektatorësh

        Teatri “Andon Zako Çajupi”, bashkoi në Korçë tri mjeshtre të skenës....

KUQEZI

Garë për flamurin

          Ministrja Margariti, bën me dije për konkursin e realizimit të...

Mbledhur Byroja!

Fejesa që vuri poshtë një kryeminsitër

         Debatet e forta në Byronë Politike, që vulosën fatin e ish-kryeministrit...

Mjeshtri i letërsisë universale

”Përjetësia e shpirtit dhe Zoti, janë Një dhe e njëjta ide”

         “E bukura do të shpëtojë botën”… me këto pak fjalë, Dostojevski...

Në telajo, errësira komuniste...

Lin Delia me dhuratën Shkodrës!

        Vijnë për herë të parë në Shqipëri, punimet e mjeshtrit shqiptar...

GEGËT

Tablo e Shqipërisë së Veriut

            Në fshatrat më të thella të malësisë së veriut,...

Romanthi sensibilizues

U frymëzua nga Bibla, u shit po kaq sa Bibla!

         Botuar në vitin 1852, libri kryesoi menjëherë blerjet dhe solli një...

REKLAMA