MENU
klinika
Pak sukses nga nisma

Vetëm gjashtë kontrata “1 euro” në 2017

Energji apo turizëm?

40% e HEC-eve në zona të mbrojtura

Pasuritë natyrore të Shqipërisë dhe Ballkanit janë nën kërcënimin e valës massive të ndërtimit të...

Tendenca e re

Dossier/ Investimet që po vijnë nga Lindja

Investimet e huaja në afërsisht tre dekada kanë ardhur kryesisht nga vendet fqinje apo nga...

Sipërmarrja private

Një në katër biznese hapet në tregti

Përgjatë gjithë vitit të kaluar, në Shqipëri janë regjistruar afro 25 mijë biznese të reja,...

Ashpërsohet ligji anti-duhan

Shitja e cigareve, me licencë të veçantë

Ligji kundër duhanit do të ashpërsohet sërish. Instituti i Shëndetit Publik ka përgatitur disa propozime,...

75% blihen me kredi

Një pronë shitet për 10 muaj

Tregu i pasurive të paluajtshme është në rritje gjatë këtij viti. Agjentët imobiliarë dhe firmat...

Miratohet themelimi

Konkurrenca hap rrugën për Air Albania

Autoriteti i Konkurrencës i hapi rrugë të enjten krijimit të kompanisë së fluturimeve Air Albania....

Programi IPARD

Vjen drita jeshile, 71 milionë euro për fermerët

Shqipëria pritet të marrë miratimin e granteve për bujqësinë në vlerën e 71 milionë eurove,...

Transporti ajror

Dy milionë pasagjerë nga TIA

Numri i pasagjerëve në transportin ajror këtë vit ka arritur pothuajsë në dy milionë. Tregu...

Siguruesit "rrudhin dorën"

Pagesat e dëmeve ulen me 11%

Kompanitë e sigurimeve këtë vit po paguajnë më pak dëme. Sipas të dhënave nga Autoriteti...

Ofertat deri në 3 dhjetor

AKEP shtyn tenderin për brezin 800 Mhz

Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka shtyrë afatin e dorëzimit të ofertave për brezin...

Gazsjellësi TAP

Investimet e huaja, gjysma në energjetikë

Energjetika ka dominuar investimet e huaja edhe në tremujorin e dytë të vitit. Sipas të...