MENU
klinika
Informaliteti i lartë

Turizmi bregdetar, vetëm 500 mijë USD TVSH

Si po kultivohet paulownia

Alternativa për fermerët, investimi në pyje

Në Shqipëri është në fuqi një moratorium 10-vjeçar për prerjen e pyjeve. Kjo ka sjellë...

E sjellin grekët e Coral

Gjigandi Shell hyn në tregun e karburanteve

Një brand global do të hyjë në tregun shqiptar të karburanteve. Së shpejti, në rrugët...

Ahmetaj analizon sektorin

Këtë vit priten mbi dy miliardë euro nga turizmi

Të ardhurat nga turizmi pritet të arrijnë në mbi dy miliardë euro këtë vit. Ministri...

Në vendin e 98-të në Botë

Ende nuk jemi konkurrues në turizëm

Numri i turistëve po rritet, megjithatë, Shqipëria ngelet një destinacion pak konkurrues në turizëm. “Forumi...

Produktiviteti i dobët

Pak punë me shumë punëtorë

Shqipëria ka produktivitetin më të ulët të punës në Europë. Sipas një studimi nga Banka...

Dossier/Pjesa e tretë

Të gjithë ‘’duhet të punojmë tokën’’ për të gjithë

Në pamje të parë panairi e mbushte sa derdhesh me njerëz e produkte sheshin nënë...

Dossier/Pjesa e dytë

Të kundrosh biologjikisht sytë në panair

Këmba nuk të zë baltë që të ngjit si në fshat, por fshati ka ardhur...

Dossier/Pjesa e parë

Aromë panairi bio, në moton ‘’punojmë tokën’’

Nga Eugent Kllapi/ Zhurmë, gjallëri dhe plot larmi nën këmbët e Pallatit të Kongreseve dhe Presidencës....

6.3% e totalit

Më shumë familje me qira  

Numri i familjeve shqiptare që jetojnë në banesa me qira po rritet. Sipas Instat, pesha...

Gjiknuri në Uzinën e Burrelit

Ferrokromi, 28 milionë USD eksporte

Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Damian Gjiknuri, ishte në Uzinën e Ferrokromit në Burrel. Ai...

Rritja e çmimeve

Propozimi, ent rregullator për karburantet

Konfindustria kërkon ndërhyrje ligjore për uljen e çmimit të karburanteve. Propozimi i parë është krijimi...