MENU
klinika
Mungesa e vaksinimit

Me rotavirus, me dy fëmijë të shtruar në spital

Çfarë ndodh me trupin?

Rritet mosha… si ndryshon metabolizmi?

Kur të moshoheni, mund të vëreni që keni më pak muskuj dhe energji dhe më...

Problemet

Jo vetëm tiroide! Njihuni me këtë gjendër të vogël por të fuqishme!

Ju ndoshta keni dëgjuar për gjëndrën tiroide, por a e dini se çfarë bën? Problemet...

Kujdesi oral për të rriturit e të moshuarit

Mbani gojën të shëndetshme gjatë gjithë jetës!

Shëndeti oral është i rëndësishëm për njerëzit e të gjitha moshave. Por rutina e thjeshtë...

Shkaqet

Probleme të rënda me frymëmarrjen? Bëni këto veprime

Ndjesia e mosmbushjes me frymë shpeshherë përshkruhet si shtrëngimi intensiv në gjoks apo si ndjesia...

Historia e Valit, një nënë e re

Shpëtova me operacionin që më cënonte jetën

Vali është një nënë e re, e gjallë, optimiste e tre fëmijëve. Kur u diagnostikua...

Studimi

Acidi folik për trupin tonë, ja në cilat ushqime e gjejmë

Acidi folik quhet ndryshe vitamina B9, është tepër i rëndësishme për rritjen e qelizave dhe...

Afazia

Problemet gjuhësore me origjinë cerebrale

Ne shpesh përdorim gjuhën për të komunikuar njohuritë dhe besimet tona. Por një komunikim i...

Si trajtohet?

Skleroderma, prek lëkurën por edhe më shumë!

Skleroderma është një grup sëmundjesh që ndikojnë në indin lidhës të trupit, i cili mbështet...

Arsyeja

Përse më shumë qumësht gjatë shtatzanisë së dytë?

Një ekip mjekësh zbuloi se shtatzënia e parë mund të çojë në ndryshime të qëndrueshme...

Këshilla

5 mënyra si të luftojmë alergjitë!

Alergjitë më të zakonshme janë të shkaktuara nga grimca të vogla në ajrin që marrim...

Historia e 3-vjeçarit Aleks

Gluteni më dënoi djalin për gjithë jetën

Pas një shtatzanie të vështirë, unë linda Aleksin. Pavarësisht se ishte i dobët  dhe me...