MENU
klinika
Historia e 3-vjeçarit Aleks

Gluteni më dënoi djalin për gjithë jetën

Diabeti Gestacional

Gratë mund ta ndihmojnë veten me anë të ushqyerjes me gji?

Një studim sugjeron që ushqyerja me gji mund të ndihmojë gratë me një histori të...

Shenjat e marramendjes

Humbje ekuilibri? Kur duhet ta kontrolloni fëmijën tek një mjek!

Shumica e njerëzve ndjehen të trullosur ndonjëherë. Fëmijët, ashtu si të rriturit, herë pas here...

Strategjia

Terapia eksperimentale: Premtimi për diabetin e Tipit 1!

Njerëzit me diabet të tipit 1 duhet të monitorojnë nga afër nivelin e glukozës në...

Historia e Emës dhe lufta e përditshme

Pas të folurës fshihej një sëmundje neuronesh

Unë jam Ema, kam studiuar për Menaxhim Mjedisi dhe aktualisht punoj në një kompani konsulence...

Dietat

Gluteni, për disa jetik dhe për të tjerë rreptësisht i ndaluar!

Me rritjen e popullaritetit të prodhimeve pa gluten në markete, ju mund të keni menduar...

Kujdesi

Çfarë duhet të hani, nëse vuani nga sindroma e zorrës së irrituar

Koliti spastik ose sindroma e zorrës së irrituar është një ndër patologjitë më të shpeshta...

Problemet urinare

Shqetësimet me prostatën, mësoni kur duhen trajtuar!

Shumë njerëz zhvillojnë probleme urinare pasi rriten. Ata mund të kenë vështirësi të urinojnë, të...

Çfarë sugjeron studimi i ri?

Të rritur me depresion? Shumica nuk mund të marrin trajtim!

Depresioni mund të shkaktojë simptoma të rënda që ndikojnë në ndjenjën, mendimin dhe trajtimin e...

Historia e një të prekure nga meningiti

Në koma me 2% mundësi jete, sot nuk jam e njëjta

Në një ditë të bukur prilli, unë dhe familja ime shkuam në park dhe kaluam...

Ilaç mpirjeje

Mpirja epidurale, a e bën më të sigurt lindjen?

Një bllokim epidural është një ilaç mpirës që jepet me injektim në shpinë. Ajo mpin...

Virus ngjitës

Hepatiti A/ Sa i rrezikshëm dhe si përhapet?

Hepatiti A është një infeksion shumë i ngjitshëm i mëlçisë i shkaktuar nga virusi i...