MENU
klinika
Afazia

Problemet gjuhësore me origjinë cerebrale

Si trajtohet?

Skleroderma, prek lëkurën por edhe më shumë!

Skleroderma është një grup sëmundjesh që ndikojnë në indin lidhës të trupit, i cili mbështet...

Arsyeja

Përse më shumë qumësht gjatë shtatzanisë së dytë?

Një ekip mjekësh zbuloi se shtatzënia e parë mund të çojë në ndryshime të qëndrueshme...

Këshilla

5 mënyra si të luftojmë alergjitë!

Alergjitë më të zakonshme janë të shkaktuara nga grimca të vogla në ajrin që marrim...

Historia e 3-vjeçarit Aleks

Gluteni më dënoi djalin për gjithë jetën

Pas një shtatzanie të vështirë, unë linda Aleksin. Pavarësisht se ishte i dobët  dhe me...

Diabeti Gestacional

Gratë mund ta ndihmojnë veten me anë të ushqyerjes me gji?

Një studim sugjeron që ushqyerja me gji mund të ndihmojë gratë me një histori të...

Shenjat e marramendjes

Humbje ekuilibri? Kur duhet ta kontrolloni fëmijën tek një mjek!

Shumica e njerëzve ndjehen të trullosur ndonjëherë. Fëmijët, ashtu si të rriturit, herë pas here...

Strategjia

Terapia eksperimentale: Premtimi për diabetin e Tipit 1!

Njerëzit me diabet të tipit 1 duhet të monitorojnë nga afër nivelin e glukozës në...

Historia e Emës dhe lufta e përditshme

Pas të folurës fshihej një sëmundje neuronesh

Unë jam Ema, kam studiuar për Menaxhim Mjedisi dhe aktualisht punoj në një kompani konsulence...

Dietat

Gluteni, për disa jetik dhe për të tjerë rreptësisht i ndaluar!

Me rritjen e popullaritetit të prodhimeve pa gluten në markete, ju mund të keni menduar...

Kujdesi

Çfarë duhet të hani, nëse vuani nga sindroma e zorrës së irrituar

Koliti spastik ose sindroma e zorrës së irrituar është një ndër patologjitë më të shpeshta...

Problemet urinare

Shqetësimet me prostatën, mësoni kur duhen trajtuar!

Shumë njerëz zhvillojnë probleme urinare pasi rriten. Ata mund të kenë vështirësi të urinojnë, të...