MENU
klinika
Studimi i ri

Pijet dietike, a ndikojnë në peshën e trupit?

Çfarë presim pas operacionit?

Kirurgjia zëvendësuese e nyjeve, kur është e nevojshme?

Kirurgjia e zëvendësimit të nyjeve heq pjesët e dëmtuara ose të sëmura të një të...

Mundësitë dhe llojet

A trajtohet alkoolizmi? Mësoni kur është koha e duhur!

Problemet që lidhen me alkoolin – që rezultojnë nga pirja e tepërt, shumë shpejt ose...

Bëni kujdes me barnat!

Pse ndodhin vazhdueshëm dhimbjet e kokës?

Shumica prej nesh vuajnë nga dhimbje koke kohë pas kohe. Disa janë të buta. Të...

Dëmtimet dhe hapat që duhet të ndiqni!

Mbroni tendinat tuaja duke parandaluar problemet

Ju ndoshta keni dëgjuar për dëmtime të cilat ndodhin gjatë ushtrimit të sporteve të ndryshme....

Çfarë thonë mjekët!

Parkinson, kuptimi i një gjendjeje të komplikuar

Ne mbështetemi në trurin tonë për çdo lëvizje që bëjmë, qoftë në shkrim, duke ecur,...

Studimi

A zëvendësohen orët e privuara të gjumit?

Një studim zbuloi  se gjumi i fundjavës nuk i kompensoi efektet e dëmshme të privimit...

Mësoni veçoritë mjekësore

Kamomili, një zgjidhje për shumë probleme në shëndetin tuaj!

Kamomili është bimë barishtore njëvjeçare, lartësia e të cilës arrin 15-50 cm. Kërcelli i tij...

Historia e Katerinës

15 operacione dhe diagnoza të ndryshme

Historia e saj nga dhimbja e sklerozës filloi dyzet vjet më parë kur sëmundja ishte...

Zbulimi

Dializat e shpeshta, si ndikojnë te pacientët që kanë nevojë për to?

Pacientët e veshkave janë më mirë në një regjim pothuajse të përditshëm të hemodializës sesa...

Rastet

Përgjigjia e imunitetit të trupit mund të jetë edhe vdekjeprurëse

Shumë njerëz nuk kanë dëgjuar kurrë për sepsian, ose nuk e dinë se çfarë është....

Lajmi i mirë dhe lajmi i keq

Sa e komplikuar është shpina dhe çfarë i shkakton dhimbjet e saj?

Në çdo periudhë 3-mujore, rreth 1 në 4 të rritur ka të paktën një ditë...