MENU
klinika
Këshilla!

Gabimet në matjen e tensionit, mënyra e duhur!

Ndiqni këshillat për t'i mbrojtur

Njerëzit me diabet kanë më shumë probleme me dhëmbët!

Është e rëndësishme të kujdeseni mirë për dhëmbët kur keni diabet. Lajm i mirë është...

Pse disa pacientë përjetojnë vetëdije?

Frika e anestezisë, zgjimi gjatë operacionit

Nëse keni për të bërë një operacion të madh, ka shumë të ngjarë që të...

Sfidat

Anestezi gjatë një ndërhyrjeje? Mësoni si ndikon pesha juaj!

Më shumë se një e treta e popullsisë janë në mënyrë të konsiderueshme mbipeshë dhe...

Përvoja personale e një mjeku

Pertusis, kolla e keqe që më theu dhe brinjët

Kurrë nuk je shumë i rritur ose shumë i ditur për të mësuar diçka të...

Simptomat

Goditja në tru/ Zbuloni shenjat e para dhe shpëtoni!

Gjatë një goditjeje në tru, çdo minutë llogaritet! Trajtimi i shpejtë mund të pakësojë dëmin...

Distrofia muskulare

Dobësia e muskujve, mësoni çfarë e shkakton?

Distrofitë muskulore janë një grup i sëmundjeve të shkaktuara nga defekte në gjenet e një...

Këshilla

Ushqimet më të mira për të mbajtur në kontroll diabetin

Të gjesh kombinimet e duhura ushqimore me qëllimin që të mbash të ekuilibruar nivelet e...

Mësoni të ulni shanset e infeksionit!

Escherichia coli, i rrezikshëm apo jo?

Cilat janë Escherichia coli? Escherichia coli (shkurtë si E. coli) janë bakteret e gjetura në...

Mësoni sëmundjet që mund të keni!

Njerëzit me sëmundje të zorrëve kanë sëmundje kronike

Të rriturit me sëmundje të zorrëve inflamatore (IBD) kanë më shumë gjasa të kenë sëmundje...

Ngjitëse!

Fruthi, sigurohuni për imunitetin e fëmijës tuaj!

Fruthi është një sëmundje shumë ngjitëse. Mund të jetë serioze për fëmijët e vegjël. Mbrojeni...

Çfarë duhet të bëni në këto raste!

Të lodhur dhe të shpërqëndruar? Kjo mund të jetë arsyeja!

Sëmundja e encefalomilititit mialgjik (ME) ose sindromi i lodhjes kronike (CFS) është një sëmundje serioze...