MENU
klinika
Ky mund të jetë shkaku!

Keni skuqje të syve, humbje të dëgjimit, keni marramendje?

Përfitimet medicinale

Kamomili dhe efektet anësore të ndërveprimit me ilaçe të tjera

Lulja e kamomilit thahet dhe përdoret si çaj ose në një kapsulë ose ekstrakt. Gjithashtu...

Trajtimi

Infeksionet e thonjve, çfarë i shkakton?

Paronoicia akute është një infeksion bakterial i kutikulave. Në paronicia akute, bakteret (zakonisht Staphylococcus aureus...

Historia e Rozës dhe Jonit

Dy bashkëshortë me të njëjtën sëmundje!

Roza dhe Joni janë të martuar. Ata ktë dy anë sëmundje celiac, një gjendje imune...

Vetëm hudhra dhe asgjë tjetër

Si të kuroni infeksionet e akneve, veshit, humbjes së flokëve

A e dini se një përqindje e mirë e infeksioneve të veshit shkaktohet nga viruset?...

Që në fëmijëri...

Ky çrregullim i trashëguar shkakton presion të lartë të gjakut

Sindroma Liddle është një çrregullim i rrallë i trashëguar në të cilin tubulat mbledhës të...

Çfarë tregojnë çrregullimet e tyre?

Cila është vlera normale e “rruazave” të bardha të gjakut?

Qelizat e bardha të gjakut (leukocitet) janë një pjesë e rëndësishme e mbrojtjes së trupit...

Historia e Katias

5 vjeç dhe me diabet. Jeta e saj ndryshoi!

Katia nuk mban mend asnjë periudhë në jetën e saj që nuk është kujdesur për...

Mësoni shkakun!

Keni dhimbje fyti? Ju ka “ikur” zëri?

Laringiti është inflamacion i rrugëve të zërit (laringut). Një virus është zakonisht ai që shkakton...

Trajtimi i tyre

Cilat janë shkaqet e fomimit të “perdeve” të syrit?

Membrana epiretinale është formimi i një membrane të hollë mbi retinë, e cila pengon vizionin....

Terapia me magnet

Kjo është mënyra më e re për lehtësimin e dhimbjeve

Terapia e magnetit (një terapi energjie) përdor fusha magnetike statike ose fusha elektromagnetike. Praktikuesit vendosin...

Këto janë shkaqet

Fëmija ka lindur me kokë më të madhe se zakonisht?

Makrocefalia është termi teknik për një kokë të madhe. Makrocefalia mund të jetë normale ose...

Reklama