MENU
klinika
Nga Mentor Nazarko

Rishikimi i historisë apo pajtim i vonuar nga Rama dhe jo nga Hoxha?

Nga Alban Daci

Populizmi politik, AK-ja dhe Jezuesi

Termi “populizëm” që në fillimet e tij e deri më sot është thuajse gjithmonë përdorur...

Nga Eleana Zhako

Stërgjyshes sime të shtrenjtë, Evdhokisë!

Ti vdiqe në 1994. Gjyshi, dhëndri yt, vdiq në 1992. Gjyshja, bija jote, vdiq në...

Nga Alban Daci

Sot, ne shqiptarët lejuam që grekët të dëshmojnë se sa primitiv janë

Sot, u bë ceremonia mortore e një banditi shqiptar i konvertuar në grekë, ose të...

Nga Sali Mehmeti

“Duopoli serbo-turk” në Kosovë, e prodhimi vendas i pamundur

Vendos badihava taksa kundër prodhimeve serbe kur politikat shtetnore vis-a-vi prodhimit vendor janë suicidale. Qysh...

Opinion

Të reformohet, apo t’i vendoset dryri arsimit universitar kosovar?

Nga Fadil Maloku Vonesës së reformimit të sistemit arsimor, pra, përgatitjes së: kuadrove të reja...

Opinion

‘Ne konsultoheshim për kandidaturat që të shmangnim përplasjet!’

Nga Rexhep Meidani, ish president Përgjigja me celular për gazetarin e “Panoramës”: “Teknologjia” e dekretimit...

Opinion

Astrit Dehari mund të jetë vetëvrarë, por ai mbetet hero!

Nga Sali Mehmeti  Nuk ka nevojë me abuzuar me kujtimin e tij për nevoja ditore!...

Nga Ndue Ukaj

Sandër Lleshi, mund të jetë përtej mundësive të Shqipërisë së sotme politike!

Populli shqiptar vazhdon të udhëhiqet nga koncepte bashibozuku, të inatit, të mllefit e të klaneve...

Nga Mentor Nazarko

Kriza e dekreteve Meta-Rama, shahu vazhdon

Si kanë vepruar presidentët para Metës? Zoti Berisha ka funksionuar mbi bazën e një pakete...

Nga Alban Daci

Më parë rrëzon Meta Ramën se Rama Metën!

Një debat i gjerë është hapur me rastin e mos dekretimit të ministrit të ri...

Opinion

Meta, Rama dhe çorba e prishur!

Nga Denis Dyrnjaja/ Presidenti me shumë gjasë nuk do ta dekretojë Sandër Lleshajn si Ministër...