MENU
klinika
Kursi i Këmbimit

Rriten Euro dhe Sterlina, ç’ndodh me Dollarin?

Këmbimi valutor

Dollari e Paundi rimarrin veten, ç’ndodh me Euron?

Dita e mërkurë në tregun vendas të këmbimit valutor, ndryshe nga një ditë më parë...

Kursi zyrtar i këmbimit

Rifiton pikë leku, zhvlerëson monedhat e huaja

Dita e martë ka nisur mirë për monedhën kombëtare Lekun në tregun e këmbimit valutor...

Kursi zyrtar i Këmbimit

Euro i rikthehet rënies, ç’po ndodh me Dollarin e Sterlinën

Tregu i këmbimit valutor është hapur ditën e hënë me një rritje të valutave ndërkombëtare...

Bilanci mujor

Kursi i këmbimit/ ‘Parakalimi’ i Paundit britanik me lekun!

Gjatë gjithë muajit të kaluar, monedha europiane euro ka qendruar në nivelin e 124 lekëve,...

Kursi zyrtar

Këmbimi valutor, Euro dhe Dollari sot

Kursi zyrtar i këmbimit, 2 mars 2019, sipas Bankës së Shqipërisë: Sikurse shihet në tabelën...

Evazioni fiskal

Hartohet projektligji, kompanitë offshore në ‘shënjestër’

Të kontrollohet dhe parandalohet evazioni fiskal? Në lidhje me këtë çështje, Ministra e Financave ka...

Shifrat

“Shthuren” financat, ç’ndodhi me të ardhurat në janar?

Financat publike kanë pësuar rënie për janarin, kjo si rrjedhojë e krizës politike dhe ndryshimeve të...

Këmbimi Valutor

Leku zhvlerëson monedhat e huaja, Euro e Dollari pësojnë rënie

Dita e premte është mbyllur me një forcim të lehtë të monedhës kombëtare, kundrejt valutave...

Këmbimi Valutor

Sterlina nuk di të ndalet, Euro e Dollari bëjnë kthesë

Tregu i këmbimit valutor vendas është hapur me një fuqizim të treshes së monedhave kryesore...

Këmbimi Valutor

‘Shembet leku’/ Rritet Poundi, Euro bën kthesën e papritur

Dita e mërkurë ka regjistruar luhatje të mëdha në tregun e këmbimit valutor vendas. Të...

Këmbimi Valutor

Sterlina nuk njeh të ndalur, Euro tenton rritjen

Tregu i këmbimit valutor vendas është hapur ditën e martë me një fuqizim të mëtejshëm...