MENU
klinika
Raporti i Këshillit të Europës

Paratë pastrohen në prona dhe bixhoz

71 mln euro më pak

Ulet borxhi i jashtëm

Borxhi i jashtëm i ekonomisë shqiptare u ul me 71 milionë euro në tremujorin e...

Obligacionet e kompanive

Borxhi i privatëve si alternativë investimi

Të mërkurën, Autoriteti i Mbikëqyrjes Financiare pritet të miratojë prospektin e radhës të obligacioneve me...

Rënia e euros

Konfindustria: Po godet prodhuesit

Konfindustria shpreh shqetësimin për vazhdimësinë e dobësimit të euros kundrejt lekut. Gjatë dhjetorit 2018 Euro...

35 pagesa në vit

Biznesi paguan 37.3% të fitimit në taksa

Të bësh biznes në Shqipëri është e vështirë edhe për shkak të taksave. Jo më...

Niveli më i ulët në 9 vjet

Euro poshtë 124 lekëve

Euro ka zbritur të enjten në nivelin 123.95 lekëve. Sipas kursit zyrtar të këmbimit të...

Janë llogari pa afat

Nga gjysma e depozitave nuk fitohet asgjë

Afërsisht gjysma e depozitave në sistemin bankar nuk sjellin të ardhura për përfituesit. Sipas të...

Rënie me 23% në dy javë

Kriptovalutat shkojnë “gropë”

Kriptovalutat kanë prekur fundin në javën e fundit të nëntorit. Bitcoin ra drejt 4,000 dollarëve...

Parashikimet e analistëve

Dollari pritet të bjerë vitin e ardhshëm

Dollari amerikan do të zhvlerësohet vitin e ardhshëm. Sipas bankës Morgan Stanley,  Rezerva Federale pritet...

Shifra në rritje

Ja sa shqiptarë do të kenë pension privat

Numri i kontribuesve në fondet private të pensioneve ka arritur në më shumë se 24...

Kërkesa e FMN

“Ndërprisni ndërhyrjen në tregun valutor”

Fondi Monetar Ndërkombëtar (FMN) i kërkon Bankës së Shqipërisë të ndërpresë gradualisht ndërhyrjet në kursin...

Tatimi mbi pagat

Individët të mos paguajnë më shumë se bizneset

Ndryshimet në ligjin e tatimit mbi të ardhurat në paketën fiskale që po diskutohet në...