MENU
klinika
Parashikohet sot

MB-BE shumë pranë një marrëveshjeje

Biden duhet të bëjë ndryshimin!

Trump ‘korruptoi’ faljen presidenciale

Ekzistojnë mënyra të qarta për të reformuar procesin e faljes që të funksionojë ashtu siç...

Projekti për ndërtimin e bazës detare!

Aventurat e Rusisë në Detin e Kuq

Putini po krijon një bazë detare në Sudan për të vendosur ushtrinë ruse. Por a...

Nga CNN

Marrëdhënia Trump-Putin, ende enigmë!

Katër vjet më vonë, marrëdhënia e Donald Trump me Rusinë po bëhet edhe më shumë...

Nga Project Syndicate

ANALIZA: Trump më shumë ka lehur sesa kafshuar!

Ndërsa mandati i vetëm i Presidentit të SHBA Donald Trump merr fund, ne duhet të...

Editorial i The Guardian

Pandemi dhe Brexit, kombinimi katastrofik për Britaninë!

Ndërsa astronomët mrekullohen me “lidhjen e madhe” që sheh planetët më të mëdhenj në sistemin...

Nga The New York Times

Biden dënon Trump për sulmin kibernetik rus

Presidenti i zgjedhur Joseph R. Biden Jr. akuzoi Presidentin Trump të martën për “minimizim irracional”...

Ka nënshkruar ligjin!

Putini garanton imunitet të përjetshëm për ish-presidentët

Presidenti Vladimir Putin ka nënshkruar një ligj që i jep ish-presidentëve rusë imunitet të zgjeruar...

Nga Aljazeera

4 gjëra që Trump po shqyrton në javët e fundit si president

Presidenti i zgjedhur Joe Biden do të betohet në detyrë saktësisht katër javë nga sot-...

Nga The Economist

“Pasardhësi” i Merkelit mund të mos ketë po aq fat sa ajo!

Liderët e Gjermani kanë një zakon të jetëgjatësisë. Konrad Adenauer drejtoi Gjermaninë Perëndimore për 14...

Analiza

“Armiqtë” e Erdoganit po shtohen!

Për pjesën më të madhe të vitit 2020, Presidenti Rexhep Tajip Erdogan u mbështet në...

Nga The Washington Post

Trump është “diktator në tentativë”!

Duke parë anën e ndritshme të një katastrofe poshtëruese kombëtare, mënyra e largimit të Presidentit...