MENU
klinika
Kundër BE e SHBA

Italia po kafshon dorën që e ushqen…

Rezultatet e sondazheve

Gjysma e amerikanëve mendojnë se Trump bashkëpunoi me rusët

Pothuajse gjysma e amerikanëve ende besojnë se Presidenti Donald Trump punoi me Rusinë për të...

Nga New York Times

Venezuela dhe një revolucion në errësirë

Nëse shikoni fotot satelitore të NASA-s të marra në mbrëmjen e 7 marsit, do të...

Një 'luftë' fjalësh

SHBA-Rusi, betejë për ndikim në Venezuelë

Shtetet e Bashkuara dhe Rusia janë tashmë në një betejë për ndikim në Venezuelën e...

Nga Bloomberg

Si të shpëtojë Evropa nga mashtrimet e Putinit…

Ndërgjegjësimi i qytetarëve dhe sanksionet janë mbrojtjet më të mira kundër dezinformimit. Evropa po përgatitet...

Nga The Guardian

Theresa May dhe Britania, të ngecur në purgatorin e Brexit…

Theresa May pranoi të hënën se një përpjekje e tretë për të marrë miratimin për...

Kurohet, por nuk shërohet

ISIS, ‘sëmundje kronike’…

Katër vjet më parë, një simpatizant i Shtetit Islamik më tha se kalifati i grupit...

Jo më strehim i financuar nga OKB

Edhe Greqia si Italia, “braktis” refugjatët

Dyqind refugjatë që jetojnë në Greqi do të detyrohen të largohen nga strehimi i financuar...

Kërkesa e kurdëve

Gjykatë ndërkombëtare vetëm për terroristët e ISIS?

Grupet kurde në Sirinë veriore ka bërë thirrje për krijimin e një gjykate ndërkombëtare për...

Nënshkrimi i proklamatës

Trump njeh zyrtarisht lartësitë e Golanit si territor të Izraelit

Presidenti i SHBA Donald Trump nënshkroi një proklamatë që njeh zyrtarisht Lartësitë Golan si territor...

Posti më i lartë në BE

Kush do të zërë vendin e Jean-Claude Juncker?

 Ndërsa zgjedhjet kryesore evropiane gjenden gjithnjë e më afër, duhet të shohim edhe se kush...

Nga Washington Post

SHBA kërkon ta pushtojë Venezuelën?

Kur Presidenti Trump u mor në pyetje në konferencën e tij me presidentin brazilian Jair...