MENU
klinika
Opinion

Pse duhet t’u lexohet fëmijëve, përpara gjumit?

Opinion

Amerika s’ka nevojë të bindet, por administrata e Trumpit kontravers, për interesat tona!

Nga Prof. Dr. Fadil Maloku 1. Ne duhet me ruajt miqësinë dosido me Amerikën, por,...

Nga Salih Mehmeti

Në tokën e askujt: Kufiri shqiptaro-serb në Bizant

Me e përcjell nji timeline, idealisht me harta të animume, shihet që kufijtë shqiptaro-serb janë...

Nga Edmond Çata

“Rithemelimi i Universitetit të Tiranës është imperativ!”

Pse rithemelim të UT- Deklaratat e pedagogëve të UT konfirmojnë vetëm një gjë: Domosdoshmërinë jetike...

Nga Mentor Nazarko

Pse opozitat në Shqipëri dhe Kosovë janë në beteja të forta 6 muajt e ardhshëm?

Është krejt e qartë se politika në të dy shtetet shqiptare është në njëlloj trazire:...

Astrit Patozi

“Ka një mënyrë për të shpëtuar nga sigurimsat që kapin shtetin”

Çdo debat për spiunët apo bashkëpunëtorët e Sigurimit të Shtetit, që gëlojnë ende nëpër institucionet...

'E rrallë në botë'

Legjenda/ “Katër breza luftëtarësh që nuk e njohën babanë”

E rrallë në botë, e jo vetëm në Shqipëri! Në Panarit të Korçës, katër breza...

'Schindleri shqiptar'

Ish-ministri i brendshëm, që vazhdon t’i mohohet shpëtimi i hebrenjve

Njeriut më meritor për shpëtimin e Hebrenjeve në Shqipëri dhe Kosovë, Xhafer Deves, ish-ministër i...

Nga Bajram Kabashi

“Zekeria Cana, ndër të vetmit që preku terrorin e ushtrisë serbe”

Zekeria Cana i paharrueshëm, një mik e mësues im për jetën, të cilin nuk e...

Opinion

Haradinaj, aktualisht gjendet para dy “vetëvrasjeve” (egoiste dhe altruiste) interesante politike!

Nga Prof.Dr. Fadil Maloku Haradinaj, për taksen ka veç dy opsione, e treta nuk egziston;...

Nga Rexhep Qosja

Ismail Qemali shembulli historik

Një fund dhe një fillim – Këtë vit, 2019, e shënojmë 100-vjetorin e ndarjes nga...

Nga Sabit Gashi

Mirë Thaçi, po amerikanët pse ndryshuan mendje!?

Qëndrimi i administratës amerikane në lidhje me marrëvshjen Kosovë- Serbi dhe trajtimi që po i...