MENU
klinika
Nga Irena Beqiraj

Lufta me Oligarkinë!

Opinion

Policë e zëra që nuk janë të Lleshajt, por të Shqipërisë

Policët nuk janë të Lleshajt, por të Shqipërisë. Lleshaj identifikohet pa dyshim me policët që...

Nga Pëllumb Xhufi

“Këta politikanë të dështuar e gazetarë të frustruar nuk duan thjesht ikjen e Ramës”

Nga Pëllumb Xhufi Francesco Guccini është një këngëtar e poet i dashur italian, që u...

Opinion

Çfarë porositën “bedelët” e Këshillit Kombëtar të Sigurisë së SHBA-ve, në Prishtinë?

Nga Prof. Dr. Fadil Maloku 1. Më shqetëson pa masë, “ky farë insistimi” këmbëngulës i...

Opinion

Latifi: Ndal ISIS-t digjital në Kosovë!

Kërkim falja e Naim Abazit, për një frazë krejtësisht të pafajshme të tij, tregon efektin...

Nga Mentor Nazarko

Sadija e paralajmëroi fatin e saj, “të jetonte vetëm për Dritëroin”

Një ditë e trishtuar për botën letraro artistike të Tiranës dhe gjithë Shqipërisë. Pardje u...

Nga Irena Beqiraj

Dëgjojini kritikat e budallait, është një privilegj mbretëror!

Z. Murrizi, ndryshe nga të gjithë deputetët e PD-së, nuk e lëshoi mandatin. U përjashtua...

Nga Lutfi Dervishi

Habitemi me fundin e një filmi horror?!

Nëse një njeri në Tiranë ka hall (të madh apo të vogël) dhe kërkon ta...

Nga Elton Lutaj

“Nuk dua të jem një perandor…, por të bashkohemi në emër të demokracisë”

Më vjen keq, por unë nuk dua të jem një perandor. Ky nuk është qellimi...

Opinion

Shqiptarët, s’kanë mē “tokë për qetësi rajonale”

Nga Fadil Maloku 1. Në Evropë dhe gjithë botën perëndimore, janë në rritje e sipër...

Nga Mentor Nazarko

Shijakun apo Londrën?

Është krejt e qartë, që Shqipëria si krejt Ballkani, vuan nga qarkullimi i elitave. Një...

Opinion

Edhe për sa kohë do të mbahet sporti peng?

Nga Ervin KOÇI* Gjithnjë shohim me zili përballjet sportive ndërkombëtare dhe me zë apo pa...