13.02.2020 - 15:33
Receta për: 4 persona
Mënyrë e veçantë për të shijuar ato mollët, që ndonjëherë na ngelen me shumicë në kuzhinë.
INGREDIENTËT
- 3 mollë mesatare të prera përgjysmë
- 4 lugë gjelle gjalpë të shkrirë
- ¼ filxhan me sheqer kaf
- 3 lugë gjelle miell
- ½ filxhan me tërshërë
- ¼ lugë çaji me kanellë
UDHËZIMET
- Parangrohni furrën në 200 gradë celsius.
- Me ndihmën e një luge, u hiqni mollëve pjesën e brendshme.
- Në një tas mesatar kombinoni gjalpin, sheqerin, miellin, tërshërën dhe kanellën.
- I përzieni mirë të gjitha bashkë.
- Mbushni mollët me masën që sapo krijuat.
- I fusni në furrë për 25-30 minuta.
- Shërbejini të ngrohta. Ju bëftë mirë!