MENU
klinika

"Receta e mamit"

Speca të mbushur me djathë, një aperitiv i shkëlqyer!

10.02.2020 - 19:53

Koha e përgatitjes: 5 minuta

Koha e gatimit: 5 minuta

Receta për: 2 persona
Përgatiten kollaj dhe janë ideale për pasditet tuaja. Shijojnë kaq shumë me një gotë verë ose birrë!

INGREDIENTËT

  • 10 speca të vegjël
  • ½ gotë me djathë çedar
  • ½ filxhan me fasule konservë (të kulluara dhe të thara mirë)
  • 2 lugë gjelle panna kuzhine
  • 1 avokado e shtypur mirë
  • 1 qepë e njomë e grirë imët
  • Erëza të përziera kuzhine

UDHËZIMET

  1. Specat i lani mirë, i ndani përgjysmë dhe i pastroni nga farat.
  2. I shtoni secilës pak nga erëzat e përziera, pak fasule dhe pak djathë çedar të grirë imët.
  3. I fusni në furrë për 5 minuta dhe më pas i hiqni.
  4. I shtoni secilit spec, pak panna dhe qepë të njoma.
  5. I servirni në një pjatancë duke i shoqëruar me avokadon e bërë pure.

Ju bëftë mirë!