MENU
klinika

"Receta e mamit"

Biskota me gjalpë kikiriku, shumë të thjeshta

16.04.2020 - 14:33

Koha e përgatitjes: 10 minuta 

Koha e gatimit: 10 minuta

Receta per: 9 persona

INGREDIENTËT

  • 1 filxhan me gjalpë kikiriku
  • 1 gotë sheqer
  • 1 vezë

UDHËZIMET

  1. Përzieni tre përbërësit në një enë derisa të krijoni një masë kremoze.
  2. Përdorni një mikser elektrik për këtë.
  3. Ndërkohë parangrohni furrën në 200 gradë.
  4. Merrni një tavë dhe vendosni në të një letër kuzhine.
  5. Vendosni biskotat e formuara me dorë njëra pas tjetrës.
  6. I shtypni sipër me ndihmën e një piruni.
  7. I fusni në furrë për 10 minuta dhe pas kësaj biskotat do të jenë gati për t’u shijuar!