21.04.2020 - 14:09
Receta per: 4 persona
INGREDIENTËT
- 4 gjokse pule të ndara në shirita të vogla
- Kripë, piper për shije
- 1 vezë e rrahur
- 1 lugë gjelle mustardë
- ¾ gotë me galetë
- 1 lugë çaji spec i kuq pluhur
- 1 lugë çaji me trumzë të tharë
- Ketchup për shoqëruese
UDHËZIMET
- Parangrohni furrën në 200 gradë.
- Merrni një tavë dhe vendosni një letër kuzhine.
- Gjoksin e pulës e marinoni me kripë e piper.
- Në një tas të madh bashkoni vezën e rrahur, mustardën, kripën, piperin.
- Në një tas tjetër bashkoni galetën, specin e kuq pluhur dhe trumzën.
- Gjokset e pulës i lyeni një e nga një me masën e parë dhe më pas me masën e dytë.
- I vendosni njëra pas tjetrës në tavë .
- I fusni në furrë për 12-15 minuta.
- Shijojini të ngrohta, me ketchup nëse dëshironi!