25.04.2020 - 08:06
Receta per: 2 persona
INGREDIENTËT
- 2 feta bukë integrale
- ½ avokado e prerë në feta-feta
- Kripë, piper i zi
- 1 lugë gjelle vaj ulliri
- 2 kërpudha
- Pak hudhër pluhur
- Borzilok i freskët (opsional)
UDHËZIMET
- Bukën e ngrohni pak sipas dëshirës.
- I vendosni secilës disa feta avokado.
- I shtoni sipër pak kripë dhe piper.
- Ndërkohë në një tigan me pak vaj ulliri dhe nxehtësi mesatare skuqni kërpudhat.
- I shtoni pak hudhër pluhur dhe i lini në zjarr për gati 10 minuta, derisa të marin një ngjyrë kafe të artë.
- Në fund i hiqni dhe ia shtoni sipër tostit. Mund t’i shtoni pak djathë parmigiano të grirë dhe borzilok.
- Ju bëftë mirë!