07.05.2020 - 08:20
INGREDIENTËT
- 4-5 tul domateje
- 6 thelpi hudhra të grimcuara
- 1 lugë gjelle gjalpë
- ¼ filxhan me mozarela
- ½ lugë çaji me spec të kuq pluhur
- ½ lugë çaji piper të kuq
- Borzilok të freskët
- 4 vezë
- Kripë
UDHËZIMET
- Parangrohni furrën në 200 gradë celsius.
- Grini imët qepët dhe hudhrat.
- Në një tas të vogël bashkoni tulin e domateve, specin e kuq, piperin e kuq dhe kripën.
- Ndërkohë në një tigan skuqni gjalpin. Shtoni qepët dhe i lini derisa të behen transparente. Shtoni hudhrat dhe i gatuani edhe për 2-3 minuta të tjera.
- Ndajeni masën në disa enë të vogla qeramike.
- Tek secila prej tyre thyeni nga një vezë dhe në fund i shtoni sipër djathin.
- I fusni në furrë për 7-8 minuta.
- Tosti me vezë është gati për t’u shijuar!