MENU
klinika
Nga Shpëtim Nazarko

Dini gjë çfarë duhet bërë me këtë klasë politike?

Nga Prof. Dr. Fadil Maloku

Apel qytetar, për shqiptarët e Shqipërisë!

Të nderuar qytetar shqiptar, korrupsioni në Shqipëri tashmë është bërë mënyrë e vetme e mbijetesës,...

Nga Prof. Dr. Fadil Maloku

Shqipëria në udhëkryq (a)historik!

Në Shqipëri po ndodh një “përleshje asimetrike”, e aktorëve politikë 1. Për mua ajo çka...

Nga Shpëtim Nazarko

Ke të drejtë mjeshtër, kufoma e Haxhiut mban erë akoma…

 Një çetë këtej e një andej. Po kthehem nga Korça. Në të dalë të Cërravës,...

Nga Tomë V. Gashi

Pa Shqipëri nuk ka liri!

Dje në manifestimin e 20 vejtorin të çlirimit të Kosovës nuk vlejti ajo që të...

Nga Mentor Nazarko

Komardarja presidenciale e shpëtimit

Dita e shtunë dhe e hënë ishte e ngjeshur me ngjarje politike, duke nisur me...

Nga Prof. Dr. Fadil Maloku

A i duhet Kosovës një reformator, i tipit të Albin Kurtit?

1. Korrupsionin, krimin, hajnin institucionale e nepotizmin alarmues, të ndodhur gjatë gjithë këtyre dy dekadave...

Opinion

Vendimi i Metës, nul, “vetëflijim” dhe për listë e faqe të zezë

Nga: Sokol Balla Vendimi i Metës pak minuta para protestës, fjalët që zgjodhi, parulla që...

Nga Shpëtim Nazarko

Mirë mo mirë, po sa shkohet me idenë “Mbamë se u hodha”?

Nuk e njoh Kushtetutën që të jap mend, se çfarë ndodh pas këtij vendimi të...

Nga Lis Bukuroca

A nuk po e kuptoni se gazuat?

60.000 veteranë, gati 50.000 prej tyre viranë Kosova ka prokurorë dhe gjykatës Që duhet burgosur,...

Nga Irena Beqiraj

Letër e hapur popullit tim!

I nderuar Shqiptar që po lexon këto rreshta, Vendosa të shkruaj pikërisht sot kur për...

Nga Shpëtim Nazarko

Talian, i dashur, nuk më dalin llogaritë…

Pas zgjedhjeve të tmerrshme të vitit 1996, në Shqipëri qarkullonte një barcaletë që ia atribuonin...