MENU
klinika
Punimet

Drenova me rrjet të ri kanalizimesh

Situata alarmante

Amortizimi i rrjetit elektrik në Goskovë të Poshtme

Goskova e Poshtme, pjesë e njësisë administrative Voskop , në prag të fillimit të stinës...

Më në fund!

Rihapet Biblioteka “Thimi Mitko”

Për ndërtimin e saj u hodhën themelet më 1921 nga filantropi i shquar Korçar Thimi...

Transmetimi i vlerave

“Europa Nostra” inspektim ekslistik në Korçë

Pasuria e kulturës së Korçës, përbën një nga vlerat në margaritarin e historisë dhe traditës...

Jo mësim me dy turne

Bojkotohet mësimi në një shkollë në Korçë

Është bojkotuar mësimi në shkollën “Mësonjëtorja e Parë Shqipe”, në Korçës. Dy klasa të pesta...

Një pikë atraksioni

Muzeu i Artit Mesjetar ‘magnetizon turistët’

Muzeu i Artit Mesjetar i përuruar më 24 prill 1980, është një nga qendrat muzeore...

Projekti GPP Korça

26 familje presin kompensimin për shpronësim

Tokat në pronësi të krerëve të familjeve në fshatin Barç të Korçës, të cilësuara si...

Dossier

Nga Akademia Voskopojare tek qyteti i Korçës

Pakkush është në dijeni të faktit se para themelimit të Korcës si qytet, format e...

Psikologët këshillojnë

Mësimi filloi, por si duhet të sillemi me të rinjtë?

Në ditën e parë të vitit te ri shkollor, dyert e gjimnazeve të Korçës kanë...

Prodhuesit flasin

Ku rreh zemra e ekonomisë korçare?

Gjurmët e zhvillimit ekonomik të Korçës datojnë që në mijëvjeçarin e tretë dhe të dytë...

Qendra Komunitare Korçë

Një mesazh për të sëmurët mendorë

Me moton “Duaje jetën “ Qendra Komunitare e Shëndetin Mendor Korcë ka organizuar një aktivitet...

Emri

Tritol banesës së pronarit të televizionit në Pogradec

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur gjatë natës në qytetin e Pogradecit, ku një banese...