02.02.2020 - 18:10
- 15 midhje
- 1 vezë
- 1 limon
- vaj ulliri
- kripë, piper
UDHËZIMET
- Pasi i keni pastruar midhjet i kaloni në një tenxhere. Sipër i shtoni kripë, piper, lëngun e limonit. I lini vetëm 5 minuta në zjarr.
- Pasi janë ftohur pak, i lyeni midhjet me miell, i kaloni tek veza e rrahur dhe në fund i vendosni të skuqen. Në rast se nuk i keni midhjet me guacke atëherë i kaloni direkt tek mielli dhe tek veza.
- Pasi i keni skuqur midhjet mund t’i shoqëroni me sallatë jeshile, limon dhe patate të skuqura. Kanë një shije të paparë!
VAZHDO TË LEXOSH MË TEPËR PËR TEMËN
Infeksione shumë të rrezikshme
Midhjet dhe “krudot” mund të shkatërrojnë verën tuaj!
Peshkimi pa kontroll/ KLSH zbulon shkelje
Shqiptarët po konsumojnë midhje të pakontrolluara
Disa këshilla