MENU
klinika
Nga The Washington Post

Biden po udhëheq një revolucion të heshtur!

Nga Financial Times

Rënia e demokracisë nuk është përgjegjësi e Amerikës

Po të mos ishte për Izraelin, një automobilist mund të ngiste makinën nga maja veri-lindore...

Nga The Washington Post

Demokratët s’duhet të presin që republikanët ‘të vijnë në vete’

Këtu është mësimi që demokratët duhet të marrin nga miratimi i projekt-ligjit masiv të Presidentit...

Cila marrëveshje do e mundësonte?!

A mund të arrihet paqja bërthamore me Korenë e Veriut?

Tentativat vetëm për parandalimin e armatimit bërthamor të Koresë së Veriut nuk mund të ndalojë...

Analiza

Si Orban-it iu kthyen kundër edhe aleatët!

Partia Fidesz e iktor Orban sundon Hungarinë dhe ka kohë që është anëtare e Partisë...

Analiza

Turqia luan rol kyç në sigurinë evropiane

Kam dashur të analizoj marrëdhëniet e Turqisë me Shtetet e Bashkuara dhe Bashkimin Evropian që...

Editoriali i The Washington Post

Kina po e kalon Amerikën në çdo garë!

“AMERICA”, shkruajnë autorët e një raporti të porositur nga kongresi mbi sigurinë kombëtare dhe inteligjencën...

Ende asnjë konferencë prej ditës së betimit

Pse Biden nuk ka mbajtur ende një konfernecë për shtyp?

Presidenti i zgjedhur i SHBA, Joe Biden ende nuk ka mbajtur një konferencë për shtyp...

Deklarata e Brukselit

Gjermania, objektiv kryesor për dezinformimin rus

Bruksel: Gjermania është shënjestra kryesore e fushatave dezinformuese ruse në Bashkimin Evropian, tha një raport...

"Siguria kombëtare ka hyrë në një 'fazë me rrezik të lartë'"

Xi Jinping i kërkon ushtrisë kineze ‘të jetë në gatishmëri’

Ushtria e Kinës duhet të jetë “e përgatitur për t’iu përgjigjur” situatave komplekse dhe të...

Ka një arsye...

Pse katastrofa e Europës lidhet me të kaluarën e Merkel?

Nga Mary Ellen Synon Thjesht imagjinoni si ishin vitet e adoleshencës së Angela Merkel në...

Pandemia dhe jo vetëm...

Çfarë po bën ndryshe Draghi?

Kryeministri Mario Draghi premtoi një veprim të fortë për të kthyer fushatën e ngadaltë të...