MENU
klinika
Ceremoni lamtumire!

Poelstra, fotografi i luftës dhe paqes në Kosovë!

Rivjen nga Toena

Emilios Somau sjell librin ‘’Urrejtja, gjysma e hakmarrjes’’

“Urrejtja, gjysma e hakmarrjes” sjell në shqip shkrimtarin qipriot Emilios Somau. Ai ka fituar disa...

Pasuritë në UNESCO

Shqipëria mbush 60 vjeç. U bëftë mbi 100!

Shqipëria mbushi 60 vjeçe në organizatën e UNESCO-s. Ajo ka jo pak po 6 pasuri...

Shteti shqiptar

Kryeministrat shqiptarë: 7 të vrarë, 10 të dënuar me vdekje, 3 të burgosur

Në 106 vjet shtet Shqipëria numëron 33 kryeministra, që me një llogari të thjeshtë i...

ZEMRA JEME DO TË TRIUMFOJË

Kardinal Ernest Simoni, një martir i gjallë

Nga Andreas Dushi Si sot 90 vjet më parë, në Troshan, një fshat jo shumë i...

Dokumenti

Kur hoxhallarët dërgonin çamët në Stamboll: Janë turq!

Në fillim vitet ’20, elita politike shqiptare mbante kontakte të ngushta me rrethet politike në...

Legjenda e tij

Sarkofagu i Meleagrit, thesari i Durrësit që u grabit nga osmanët

Sarkofagu i Meleagrit, padyshim është një pjesë e trashëgimisë sonë kombëtare dhe përbën një pjesë...

Pjesë e vetvetes

5 arsyet pse duhet të dëgjoni muzikë klasike

Shumë mendime janë në unison për raportin e njeriut me muzikën. Shumica e njerëzve janë...

Piktura shumëkulturore

Artistja kuvajtiane ekspozitë në Fier

Fieri kulturor mirëpret 45 Punimet e Lina Ogaily në galerinë e re të qytetit “Vilson...

Pse ndodhte kjo?

Për sëmundjet e rënda, shqiptarët flisnin jashtë oborrit!

Në krijimtarinë folklorike të shqiptarëve ka një fond shumë të pasur krijimesh të shumëllojshme që...

Ekspozita “Vizion kufijsh”!

Veprat e artistëve shqiptarë të shkolluar në Itali!

Dje, në rezidencën e ambasadorit të Italisë në Tiranë, u ekspozuan në një mënyrë mjaft...

Drama shqiptare

Filmi ‘’Albania Gangster’’ fillon për ju në Cineplexx

Sot në kinemanë Cineplex në TEG jepet filmi i ri ‘’Albania Gangster’’. Ky film është...

REKLAMA